Friday, February 19, 2010

angkat anak gajah

memandang penimbang dgn hati berdebar debar. dengan senget senget aku angkat beg yang rase mcm angkat anak gajah, letak atas penimbang. mengintai jarum penimbang dgn perasaan takut dan segan silu (aik?).

15 kg.

yeay yeay yeay. hati gembira. tambah lagi tambah lagi. tiada beg dan kasut yang bakal terkorban. semua pun boleh melancong ke new zealand hey!

Alhamdulillah.


(janganla penimbang tu sbenarnye rosak. huhu. kalau tak selame ni aku sbenarnye lagi gemuk la?? hoho)

4 comments:

Sha said...

sarah!!! kita exceeeedddddd
huwaaaaaa
xtau dh nk buang apa
x beli kasut nor beg pun
waaaaaaaa
kalau kne fine pejam mata swipe card je laaa
wuuu

mizzshaina said...

iye ke? ala penimbang kita pun bukannye leh caya sgt sbenarnye. aritu timbang kat umah lain, kat airport lain..

pastu lepas gembira dgn keputusan penimbang baru teringat sluar2 jeans, tak masuk lagi. pastu makcik kite ade buat kuih semperit utk kita.. kecik hati plak die pnat2 buat kite tak bwk (tulaaa, sape suh gatal sgt request on the first place)..wuu

tapi nanti kite kan gabung2..eny kate die tak byk barang. maybe okay kott

Unknown said...

yeayy!! tambah tambah lagi..nak masukkan kte pun xpe..wakaka..

mizzshaina said...

iynass..awk 5 kg je beratt?? kurusnyeeee..hehe

Post a Comment

dari mana nk kemana

FEEDJIT Live Traffic Feed

Islamic Calendar

 

Blog Template by YummyLolly.com