Saturday, January 1, 2011

sarah dan resolusinya

resolusi 2011: nak ada baby. boleh? haha (lempang laju laju)

just few simple (but hard) ones:


  • more mature
  • more organized
  • less sensitive (cengeng)
  • more beautiful
  • more useful toward others
  • lebih kuat dan tabah dalam menempuh cabaran hiyah!
  • and most importantly: kikis karat jahiliah yang masih pekat di dalam diri (go go go anda boleh melakukannya!)


all in all I just wish I can be a better person, in terms of everything. Semoga iman pun akan better juga (kerja keras!!). 

Hope this year would be a happier one, I pray I can make it a happier one insyaAllah. 

Berusaha semua!!


p/s-kenangan pada malam 31 Disember 2010: Disepak oleh perempuan Maori dari belakang. T_T entah apa dosa aku. Arigato. Semoga takde orang yang akan sepak kau macam tu di masa depan

6 comments:

Miss Dels said...

sampai skrg pon still rase geram kat org yg sepak tu. suka hati mak bapak die je nak sepak2 org. haihhh x pegi skolah agaknye. anyways, smoge kite bjaye mencapai azam2 kite tahun ini! :)

Khirol Amir said...

Haha terbaik la ko kena sepak macam tu! Haha apa kes? Ko keluar malam2 apa cerita?

More useful towards others? Ko cakap macam ko ni sebuah alat perkakasan rumah pulak. Hahaha.

Happy New Year. Ampun salah silap terkasar dan sengaja kasar bahasa :)

mizzshaina said...

dely: tau xpe.padahal selame ni aku xde masalah pun ngan orang maori..mmg mengundang laa.haha.. ye dely, berusaha! ^_^

khirol: ktorang saje je nk tgk camne diorang sambut new year kat sini..menakutkan weyy.. sampai sanggup duduk belakang 3 laki cina ni dkt2 kunun2 mcm kitorg knal la..haha

abes tu nk ckp camne?hehe.. perkakas pun perkakas la weyy.. happy new year to u too.. sory jugak kalau terlebih tergurau=)

QisTina said...

Kak Sara!!
heeee

mizzshaina said...

tina!!=))

aaa, segan la camnih tina da start bace blog k sarah;p

Sha said...

alhamdulillah, sarah dh "crossed out" more beautiful tu
maksudnye dh "more mature" la tuu
hahahaha

Post a Comment

dari mana nk kemana

FEEDJIT Live Traffic Feed

Islamic Calendar

 

Blog Template by YummyLolly.com