Tuesday, May 5, 2009

angau datang lagi! (dgn nada ala2 "tora dtg lagi")

matilaa..
angauku pada citer2 korea datang kembali
and at a bad time too
huhu..i shudden have watch the coffee prince yesterday
look wat ive done to myself

8 comments:

the dreamer said...

hahahah
If u really want to waste ur time not doing ur assignments,
go and find some new stuff to watch
it's more meaningful that way :P

mizzshaina said...

ehhh
mane blehh..sedangkan citer yg da tgk pun kite sbuk nak abiskan
inikan pule citer yg kite tak tau hujung pangkal
lagila sangkut kutt..
huuu..ape nak jadi ngan kite nih
tak tau nak prioritize thingss

hafiz CHouJi said...

Jom tengok Sorry, I Love You jom~

mizzshaina said...

arggghhh..aku berusaha delete comment aku dgn harapan ko tak jumpe blog aku..jumpe gak rupenye..segannye2.. aku da la tulis bengong2 je..choji, lupekan blog ini segera!! huu

hafiz CHouJi said...

Nyahaha~ Aku dan Google adalah sahabat karib. Jarang skali dia menghampakan aku. Ohoho~

Weh, apa yg ko komen ari tue snanye weh?

mizzshaina said...

haish
degil la mamat nih..
pasni gi carik blog lain ok
blog aku x best..gi main jauh2
aku komen ape?
ohh..pasal aku phm sgt cane ko bleh relate dgn poem tu..heee~

hafiz CHouJi said...

Sukati le aku nak baca. Kalo ko tak suke, block je aku. Ahaha~

hafiz CHouJi said...

Owh, yeke. Takpe. Biar le ko dan aku tau nape aku bole relate well ngan poem tue. Ahaha~

Aku tak kesah pon la blog ko best ke tak. Aku suke bace blog orang2 yg aku kenal. Eheh~

Post a Comment

dari mana nk kemana

FEEDJIT Live Traffic Feed

Islamic Calendar

 

Blog Template by YummyLolly.com